STICHTING ZOMERFEEST NIEUW BALINGE

De Stichting Zomerfeest organiseert jaarlijks een 4 - 5 daags feest in de grote schoolvakantie. Iedereen kan zich dan vermaken op de Kermis, de Markt, Sport, Spel, Optredens van artiesten, Survivals voor de jeugd en volwassenen, Revue, Playback, enz. enz.  Ieder jaar voor aanvang van het zomerfeest krijgen alle inwoners van Nieuw Balinge en omgeving een Zomerfeestprogrammaboekje in de brievenbus!
Voor de kinderen tot en met de basis school is deelname gratis, tevens ontvangen zij dagelijks een traktatie! Dit is mogelijk door de vrijwillige bijdrage van de bevolking bij de huis aan huis collecte! Bij inschrijving ontvangt men tevens gratis bonnen voor een draaiende kermis attractie!  Daarnaast heeft de Stichting een aantal Sponsoren ťn een vrij vaste groep adverteerders, waardoor het programma ťn het programmaboekje er aantrekkelijk kan uitzien.

Wij hopen dat allen ons blijven steunen zodat we nog jaren door kunnen gaan! Het bestuur start in september alweer met de voorbereiding van het Zomerfeest voor het daarop volgende jaar!

Suggesties en ideeŽn zijn altijd welkom bij het bestuur,

 
 
 

Tot ziens bij ons Zomerfeest !